Swat set handboeien swat pet en swat t-shirt leuk voor carnaval

19929- bbweb

Wil jij stoer voor de dag komen deze carnaval dan is deze swat set een echte must have.Deze swat set is zeer voordelig en bestaat uit een swat handboeien set, een swat pet en een swat t-shirt naar keuze.

Je kunt uit een unisex lange mouw kiezen of een swat t-shirt korte mouw unisex of een korte mouw dames t-shirt.Aan jouw de keuze. De kindermaten swat t-shirt zijn niet getailleerd.  Alleen de dames swat t-shirt zijn getailleerd.

SWAT teams komen in Amerika voor.SWAT staat voor Special Weapons And Tactics. SWAT-teams zijn met zwaardere wapens dan uitgerust dan de normalepolitie-eenheid.Tevens zijn ze getraind in dierse tactieken waar de normale politie geen training in heeft gehad. De wapens van SWAT team wijken af van wat een normale politieagent bij zich draagt. Waar politieagenten enkel een handvuurwapen hebben, hebben SWAT-teams vaak de keus uit de zwaardere wapens: pistoolmitrailleurs, shotguns, zware scherpschuttersgeweren en aanvalsgeweren. Hiermee heeft een SWAT team aanzienlijk meer vuurkracht dan een normale politie-eenheid. Zeker bij risicovolle arrestaties of bij de beeindiging van een gijzeling is deze vuurkracht noodzakelijk.

Dus stel gauw je eigen goedkope SWAT set samen en wordt een stoere SWAT agent en je kan elk feest aan!


Ga naar de webshop voor actuele voorraad en prijzen